Hronika Lebane Leskovac Medveđa Vesti

Policija zaplenila oko 50 grama heroina i 42 grama marihuane

Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 50 grama heroina i 42 grama marihuane.

Pripadnici policije su 5. aprila tekuće godine, u dvorištu porodične kuće u Leskovcu, pronašli paketić sa heroinom koji je prilikom bekstva odbacio I. C. (41) iz Leskovca.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičeni je lišen je slobode i biće priveden zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

U drugoj akciji, na području opštine Lebane, policija je prilikom pregleda putničkog vozila marke „golf“ pronašla i oduzela kesu sa 42 grama marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je lišila slobode D. M. (36) iz okoline Medveđe koji je bio u „golfu“ i on će, u zakonskom roku, biti priveden zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu, navodi se u saopštenju PU Leskovac.