Lebane Vesti

Pomozimo porodici Ljubisavljević iz Lebana

Putem “Blic fondacije”, u akciji “Srce za decu”, kojoj se pridružila i “Jugmedia”, prikupljen je novac za kupovinu kuće ili stana tročlanoj porodici Ljubisavljević, koja živi u uslovima nedostojnim čoveka, ali ni posle dve godine nismo uspeli u tome, pa “Blic”, “Jugmedia” i „Info centar juga“ mole sve građane Lebana za pomoć.

Lebane – Ta pomoć sastojala bi se samo u pružanju informacija o slobodnoj prigodnoj kući ili stanu za Ljubisavljeviće, prenosi Jugmedia.
Prema ranijoj praksi, sama porodica bi tragala za pogodnim smeštajem, ali to u slučaju Ljubisavljevića nije moguće iz više razloga. Dopisnica “Blica” je sama tragala za pogodnim objektom, ali su nuđene neuslovne kuće ili stanovi sa enormnom cenom, pa se u više navrata obraćala za pomoć vlastima u Lebanu, računajući da je i njima u interesu da im građani imaju pristojan krov nad glavom.
Molbe su upućivane donedavnom predsedniku opštine, bivšem i sadašnjem predsedniku Skupštine opštine, svim članovima bivšeg Opštinskog veća, a nedavno i pomoćniku predsednika Skupštine opštine. Molili smo i Centar za socijalni rad, ali i Crveni krst.
Angažovali smo i jednu Agenciju za nekretnine, koja takođe nije uspela da pronađe pogodnu kuću ili stan.
Zato se obraćamo svim čitaocima za pomoć, da redakcijama Jugmedie (063402361, 016212090), Info centra juga putem mejla redakcija@infocentarjug.rs ili putem nase Facebook strane jave i proslede bilo kakvo saznanje o prodaji manje kuće ili dvosobnog stana u Lebanu, ili da jave Blic fondaciji (011/333-4-528)
A u kakvim uslovima živi porodica Ljubisavljević, možete pročitati OVDE
Novac je prikupljen zahvaljujući čitaocima „Blica“ i „Jugmedie“ širom sveta, čitaocima koje je ganula priča o Ljubisavljevićima, a koja, ako pričitate linkovane tekstove,  ni vas neće ostaviti bez suza.