Društvo Srbija Vesti

Posao kakav se priželjkuje: Er Srbija pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, rok za prijavu do 24. februara

Er Srbija pokreće novi konkurs za članove kabinske posade, najveći za proteklih pet godina, na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije. Prijave se mogu podneti najkasnije do 24. februara putem veb sajta te kompanije.

Predstojeća ekspanzija mreže „Er Srbije“ u letnjoj sezoni daje mogućnost zapošljavanja većeg broja mladih žena i muškaraca, kao i kandidata sa iskustvom, koji svoju karijeru žele da razvijaju u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi.

Najveći konkurs za kabinsku posadu

Najveći konkurs za kabinsku posadu „Er Srbije“ u poslednjih pet godina

Zainteresovani za rad u timu kabinskog osoblja nacionalnog avio-prevoznika, prijavu mogu brzo i jednostavno podneti putem veb sajta kompanijenajkasnije do 24. februara.

S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade, a za njih je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije.

„Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja. Omogućićemo im da se dodatno usavršavaju kroz naše programe obuka, uz šansu za napredovanje u okviru kompanije. Zato pozivam sve koji gaje ljubav prema letenju i spremni su da svakodnevno prelaze sopstvene, ali i granice država i kontinenata, da nam se što pre jave,“ poručila je Netkovićeva u izjavi za RTS.

Do 24. februara na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću. Nakon prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika na stranici Medija centra Er Srbije“ , prenosi RTS.

Izvor:RTS