Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Politika Vesti

Povereništvo Srpske napredne stranke u Bojniku osudilo pretnje porodici Aleksandra Vučića

Povereništvo Srpske napredne stranke u Bojniku osudilo pretnje porodici Aleksandra Vučića
U Povereništvu Srpske napredne stranke u Bojniku, jedan od poverenika ove partije Nebojša Nenadović osudio je pretnje koje su upućene deci Aleksandra Vućića preko tvitera i okarakterisao ih kao politički akt iza kog stoji Savez za Srbiju.
Nenadović je naglasio da je pečat svim aktivnostima tokom jula meseca dao Sporazum sa bugarskim gradom Zemenom koji je potpisan u Sofiji, a na osnovu koga će na osnovu zajedničkog projekta početi sređivanje platoa ispred Sportsko-poslovnog centra. Kako je potsetio Nenadović, ovaj projekat je vredan 260.000 evra, a njegova karakteristika je što je podržan od pristupnih fondova Evropske Unije.
Nenadović je najavio da će od 1. avgusta kroz razne programe Nacionalne službe za zapošljavanje biti angažovano sedamdeset i jedno lice sa teritorije bojničke opštine. Kako je rečeno na ovoj pres konferenciji 30. jula će biti dodeljenje i subvencije za mehanizaciju u poljoprivredi. Na kraju Nenadović je ocenio i da se asfaltiranje puteva u Plavcu i Stubli odvija planiranom dinamikom i podsetio na činjenicu da su radovi preduzeti zahvaljujući angažovanju predsednika Aleksandra Vučića.

(Info centar juga)