Medveđa Vesti

POZIV Humanitarna predstava i izložba za pomoć maloj Milici Premović iz Tulara

U sali Doma kulture u Medveđi, danas sa početkom od 17 časova održaće se humanitarna priredba PU Mladost, pod sloganom „Daj mi ruku veliki svete nekada si i ti bio dete“. Ovo je XIV po redu humanitarna priredba „DECA ZA DECU“, koju mališani iz vrtića zajedno sa svojim vaspitačima organizuju, kako bi pomogli nekom detetu sa teritorije opštine Medveđa.
Mališani iz vrtića su bili vredni i dali svoj doprinos izradom korpica i razlicitih produkata, na radionicama koje su se održavale u opštinskoj biblioteci Petar Petrović Njegoš. Sve što su izradili biće na prodaju i na taj način skupljaće se novac za malu Milicu Premović iz Tulara, za koju je organizovana priredba.
„Naša dugogodišnja misija je da svako dete bude srećno, zdravo i zadovoljno, pa smo ovoga puta organizovali i prodajnu izložbu. Našim i vašim malim doprinosom pomoći ćemo ovom detetu“ kaže Dobrila Andrejević, direktorka PU Mladost za Info centar juga.
Andrejevićeva je  pozvala sve roditelje, bake, deke i decu da dođu, pogledaju  priredbu i kupe nešto od onoga što su deca pravila.
Dragana Bajević Milošević