Kultura Leskovac Vesti

Poziv mladima da volontiraju na festivalu LIFFE

Leskovački kulturni centar, povodom predstojećeg Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije “LIFFE”, poziva sve mlade zaljubljenike u film da postanu deo tima volontera koji će pomoći u realizaciji 9. izdanja ovog festivala.

Leskovac – Volonteri će biti angažovani u pripremama i realizaciji festivala od 9. do 17. septembra 2016. godine. Ukoliko želite da budete deo tima koji učestvuje u realizaciji ovog festivala, učestvujete u različitim aktivnostima, potrebno je da osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona), kao i motivaciju za prijavljivanje, obrazloženu u par rečenica, pošaljete na mail adresu n.dragana65@gmail.com . Konkurs je otvoren do 5. septembra 2016. godine, saopštio je Leskovački kulturni centar.
Kao volonteri možete da nam pomognete u nekom od sledećih segmenata festivala: u organizovanju festivala ( doček gostiju, pripreme za press konferencije, dežurstvo tokom otvaranja , zatvaranja festival i filmskih projekcija); u promociji festivala u okviru promo tima ( pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i društvenih mreža…); na info pultu, deljenje promo materijala (škole, ustanove, preduzeća…), prezentacija festivalskog programa i komunikacija sa publikom i gostima festivala.
Za uzvrat, mi vam nudimo: dragoceno iskustvo, druženje i sticanje novih prijatelja, mogućnost besplatnog praćenja programa festivala i određenih filmskih projekcija iz redovnog filmskog programa LKC-a do kraja 2016. godine sertifikat o volontiranju, podvlače u saopštenju iz ove ustanove kulture.