Društvo Srbija Vesti

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, istakavši da je ovaj praznik simbol naše težnje za slogom i zajedništvom svih koji žive u našoj zemlji, ali i onih kojima je Srbija u srcu i duši, ali su kilometrima daleko.

„Danas Srbija obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, u znak sećanja na proboj Solunskog fronta. Ponosni smo na svoje pretke i istoriju, ponosni na svoju zastavu koja za nas nije samo komad obojene tkanine, već trobojna nit koja u neraskidivu zajednicu vezuje naše sugrađane iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Pod njom je ustanovljena suverena Srbija i najsvetije slobode njenih građana. Ovaj praznik je simbol naše težnje za slogom i zajedništvom svih koji žive u našoj zemlji, ali i onih kojima je Srbija u srcu i duši, ali su kilometrima daleko. Svim građanima Republike Srbije, Republike Srpske i svim Srbima na čitavom svetu čestitam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, poručila je Brnabić.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.