Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Predsednik Bogdanović obišao radove na asfaltiranju u Novom Selu i najavio šta će se još raditi do kraja godine

Na teritoriji opštine Lebane nastavljeni su radovi na asfaltiranju ulica. Nedavno je završeno asfaltiranje u Zmajevoj i Đurđevdanskoj ulici a već danas je počelo asfaltiranje u Novom Selu, u Murdžinoj mahali. Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, sa svojim saradnicima, obišao je započete radove.

„Danas je u Novom Selu počelo asfaltiranje deonice od 1.070 metara. Nakon završetka ovih radova, po planu javnih nabavki, asfaltiraće se još dve ulice u Lebanu i jedna u Šilovu“ rekao je predsednik Bogdanović i dodao da će se u ulici Svetog Nikole u Lebanu rešiti problem kanalizacije, atmosferskih voda i zamena vodovodnih cevi pre samog asfaltiranja.

„Ovde ne završavaju radovi na putnoj infrastrukturi, radiće se i put Togočevce – Vlase, kako bismo se povezali sa Leskovcem preko te deonice. Izvesni su i radovi na ulicama u Bošnjacu i Konjinu koji će biti realizovani do kraja ove godine“- rekao je predsednik Bogdanović.

Meštani ovog sela nisu krili svoje zadovoljstvo a ni suze radosnice jer će im ovaj asfalt, kako su i sami rekli, olakšati život.

 

infocentarjug.rs