Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Predsednik Bogdanović ugostio reprezentativku Srbije Milicu Stanković

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, ugostio je danas u svom kabinetu Milicu Stanković, Lebančanku, reprezentativku Srbije i kapitena ŽFK Mašinac. U prisustvu većnice za sport Mirjane Bogdanović, razgovarali su o popularizaciji ženskog fudbala, naročito kod devojčica u našoj opštini.

Milica je zadužena za promociju UEFA projekta Playmakers, koji će osim u Srbiji, biti realizovan u još 9 zemalja u Evropi.

Fudbalski savez Srbije, među prvima će uz pomoć svojih promotera predstaviti Playmakers kroz škole, klubove i lokalne zajednice, a sa željom da zainteresuje što veći broj devojčica za sport.

Milica je poručila da ima podršku lokalne samouprave i da će se potruditi da devojčice iz Lebana zavole sport, ali i da se zabave uz fizičku aktivnost, što je i cilj Playmakers projekta.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Bravo za Milicu i njen uspeh u zf,a bravo i za rukovodstvo koje je umelo da razume njen uspeh i da je angazuje za pomoc i priblizavanju nasih devojcica za sport.

    Pohvalio bi i ljude koji su organizovali OBELEZAVANJE puta do Trnjana ,sto je veoma znacajno za sve vozace,a to isto bi vec trebalo uraditi i u centru naseg mesta ,jer su skoro svi pesacki prelazi obrisani,sto isto vazi i za skoro sve sahte koje bi trebalo da se poprave.srd.pozdrav

Komentarisanje je zatvoreno.