Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Predsednik opštine Lebane čestitao Međunarodni praznik rada – Prvi maj

Prvi maj je međunarodni praznik rada, obeležava se sa namerom da podseti na demonstracije radničkog pokreta 1886. godine, održane u Čikagu. Dan rada je jedan od najrasprostranjenijih praznika na planeti. Povodom Međunarodnog praznika rada 1.maja predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, uputio je čestitku svojim sugrađanima:

„Prvi maj je simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti. Jedno od najvažnijih prava je pravo na rad i danas se borima da što veći broj ljudi ostvari to svoje pravo. Prvi maj podseća na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore da obezbedimo lepšu budućnost. Danas želim svim sugrađanima da u miru i dobrom raspoloženju provedu predstojeći praznik rada. Takođe bih pozvao sve one koji će ovaj dan provesti u prirodi, da je vole i čuvaju, da brinu o šumama i rekama pored kojih će boraviti, da ne pale vatru i ne bacaju smeće i da ostave prirodu onakvu kakvu su je zatekli“- navodi se u čestitki predsednika Bogdanovića.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.