Jug Srbije Medveđa Politika Vesti

Predsednik Vučić danas u Medveđi

Predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je u okviru kampanje za predsednika Srbije, posetio danas opštinu Medveđa, dočekalo je više od 1.000 građana.

„Negde 2012. godine sam se mučio i razmišljao kako možemo da uredimo javne finansije Srbije. Onda 2014. godine smo donosili najteže moguće odluke, jer ne možete rak u ekonomiji da lečite andolima i aspirinima“, rekao je Vučić.

„Onda tri godine čekate, pogode nas i teške poplave. Tri godine čekate da vidite rezultate, narod nestrpljiv, onda rezultate vidite. Imate auto-put do granice, vidite svuda rezultate, drugačiju zgradu opštine, drugačiju zgradu doma zdravlja. Tek posle izvesnog vremena, a za to su potrebne godine, vidite rezultate“, istakao je Vučić.

„Vi ste danas videli da je Ruska Federacija objavila listu neprijatelja, cela Evropa, na spisku nema samo Srbije. Nije lako i nije jednostavno, nemoj da se junačimo. Daj da pustimo druge neka se junače, neka prođe nekada nešto pored nas. Molim vas, poslušajte“, istakao je Vučić.

„Kada ste u četiri zida navijate za koga hoćete, ali znajte da nema ništa preče od naše Srbije. Kandidovao sam se za predsednika i ne mogu da vam izgovaram velike reči, da vam se osmehujem, jer znamo u kakvoj situaciji se svet nalazi. Tih 5 minuta 3. aprila su jako važni, jer u njih odlučujete kakva će budućnost Srbije biti“, rekao je Vučić.

Šta je sve poručio okupljenim građanima u Medveđi možete videti na sledećem videu:

infocentarjug.rs