Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Predstava “Putovanje kroz gusto granje” u Lebanu 25. aprila

Nastavak priče o Rokiju, koga igra popularni glumac sa juga Srbije Dragan Boža Marjanović, moći će da pogledaju svi Lebančani , 25. aprila od 20 časova u Domu kulture „Radan“. Ulaz je BESPLATAN!

 

Nastavak priče o “Rokiju”, bivešem bokseru i bivšem robijašu sa juga Srbije… Zapravo, radi se o periodu njegovog života desetak godina nakon neslavne epizode u “Haškom tribunalu” i pokušaja da se vrati u “legalan biznis”, kako to naš junak na svom neodoljivom i simpatičnom akcentu zna da kaže…Ovog puta, “Roki” vrši prezentaciju svoje firme “AGEZATURIREK” (Agencija za turizam i rekreaciju), i po najpovoljnijim uslovima svojim klijentima nudi pojedine “destinacije”.

Da bi podkrepio svoju prezentaciju on posetiocima predočava svoja lična iskustva od kojih su pojedina porodična, a samim tim i veoma korisna…

U vremenu kada nam se ponovo otvaraju sva svetska vrata za putovanja bez “viza”, nije loše poslusati i po koji savet o tome šta nam se sve dobro, pa i ono i loše, moze desiti na pojedinim destinacijama…”Roki” je za vas vrlo selektivno izabrao pojedina svoja iskustva u zemljama poput Amerike, Austrije, Egipta, Francuske, Holandije…

Brojni maleri, planirani i neplanirani sureti sa poznatim ličnostima, neočekivana prijateljstva sa egzotičnim životinjama, iskustva sa ženama sumnjvog morala…sve su to povodi za sat i četrdesetak minuta zaista “gustog” smeha.