Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Predstavnici Koordinacionog tela obišli radove na rekonstrukciji zgrade opštine Medveđa

Predstavnici Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu prilikom jučerašnje posete opštini Medveđa obišli su i radove da adaptaciji zagrade opštine Medveđa.

Jelena Čolić, zamenica direktora Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu u pratnji svojih saradnika i predsenika opštine Medveđa Nebojše Arsića obišla je juče zgradu opštine Medveđa u kojoj je u toku kompletna adaptacija. Čolićeva se uverila da radovi idu predviđenom dinamikom, kako je projektom i predviđeno.

Podsetimo po ugovoru rok za završetak radova je 150 dana, kada se i predviđa završetak kompletne rekonstrukcije. Zbog radova na objektu opštinske zgrade sve opštinske i državne službe koje koriste kancelarije u zgradi opštine izmeštene su na nekoliko lokacija u Medveđi.

 

Radove izvodi firma „Investgradnja doo“ Leskovac u zajedničkoj ponudi sa firmama „Crna trava“ AD Leskovac i „Standard“ AD Leskovac.

Projekat se finansira opredeljenim sredstvima iz Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu i delom iz lokalne samouprave.