Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Predstavnici Ministarstva privrede danas posetili Lebane, sutra počinju radovi na infrastrukturnom opremanju poslovne zone u ulici Nikola Tesla

Početkom godine, tačnije 11. marta, opština Lebane konkurisala je kod Ministarstva privrede za Program podrške za poslovnu infrastrukturu u 2020. godini. Za ovaj projekat odobreno je 20 miliona dinara a tim povodom opštinu Lebane danas su posetili predstavnici Ministarstva privrede.

Radovi na infrastrukturnom i komunalnom opremanju poslovne zone u ulici Nikola Tesla u Lebanu zvanično počinju sutra a rok za završetak istih je 50 kalendarskih dana.

„Radovi na infrastrukturnom i komunalnom opremanju poslovne zone u ulici Nikola Tesla u Lebanu zvanično počinju sutra a po projektnoj dokumentaciji radiće se saobraćajnica u dužini od 300 metara, vodovodna i kanalizaciona mreža, parking prostor i ulična rasveta po sistemu na solarno punjenje. Vrednost ovog projekta je 20 miliona dinara, koje finansira Ministarstvo privrede, a PDV finansira lokalna samouprava“ – kazala je za Info centar juga koordinator projekta, Jelena Stojanović prilikom obilaska industrijske zone Nikola Tesla u Lebanu.

Izvođač radova je Trace Srbija ad Niš.

 

Info centar juga