Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Pčinjski okrug Srbija Vesti

Privredna komora uručila zahvalnice angažovanim u borbi protiv virusa

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga je imala izuzetnu saradnju sa privrednim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, kao i policijskim upravama sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga tokom vanrednog stanja. Tim povodom direktor RPKL mr Goran Jović, kao znak zahvalnosti za angažovanje tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Covid-19, uručio je priznanja: Gradskom štabu  za vanredne situacije u Leskovcu, Opštini  Lebane, odnosno njenom Štabu za vanredne situacije i Policijskoj  upravi  Leskovac.

Priznanja su dobile i firme  Prima nova, Nelvas-maks, Jugprom iz Leskovca kao i novinari  Srđanu  Coniću, dopisniku RTS-a i Bratislav Iliću, dopisnik  TV Prva i TV B92. Goran Jović se u ime ovog ogranka zahvalio svim dobitnicima pohvale jer su pokazali visok stepen kooperativnosti i odgovornosti.

Predsednik opštine Lebene, Ivan Bogdanović se zahvalio svim građanima opštine Lebane.

“Prvo da se zahvalim na priznanju koje je Opštinski štab za vanredne situacije u Lebanu dobio, takođe, kao što je rečeno, to su svi sugrađani opštine Lebane koji su dobili. Teritorija opštine Lebane i Medveđa imaju veliki broj sugrađana koji žive na teritoriji Italije. Na samom početku COVID-a 19, Lebane je bilo označeno kao žarište na teritoriji Srbije. Mere Vlade Republike Srbije i Republičkog štaba za vanredne situacije koje su donešene su redovno praćene, a građani opštine su poštovali sve mere i iz tog razloga nije došlo do epidemije koja se očekivala na početku. Zahvalan sam svim građanima opštine Lebane, medicinskim radnicima i samoodgovornost svih nas nas je spasla u ovom teškom periodu koji je iza nas.” izjavio je Ivan Bogdanović