Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Produžen rok za javnu raspravu o Nacrtu budžeta opštine Vlasotince za narednu godinu

Rok do kada traje javna rasprava o nacrtu budžeta opštine Vlasotince za 2022.godinu produžen je do četvrtka 25. novembra, a dan kasnije, u petak 26. novembra s početkom u 11 sati u sali bioskopa planirano je da se održi i javna sednica. Za učešće na skupu potrebno je prijaviti se putem elektronske pošte sasa.m@vlasotince.org.rs, najkasnije do 25. novembra. Ukoliko protivepidemiološke mere ne dozvole održavanje skupa u sali, javna sednica biće održana on-lajn, o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Učešće civilnog sektora odnosno udruženja građana, registrovanih i aktivnih na teritoriji opštine Vlasotince je od izuzetnog značaja za sprovođenje celog procesa konsultacija koji je opština započela, kažu u Odeljenju za budžet, finansije, lokalnu poresku administraciju i društvene delatnosti.

„Pozivamo udruženja da do 25. novembra 2021. godine, predlože prioritetne oblasti za finansiranje programa udruženja građana u narednoj, 2022. godini. U okviru konsultacija sa građanima u procesu izrade Nacrta odluke o budžetu za 2022. godinu pripremili smo posebnu anketu, koja sadrži pregled oblasti i pod-oblasti, koje udruženja mogu predložiti za prioritetne oblasti za finansiranje tokom naredne godine i koja se nalazi na sajtu opštine, pa ih pozivam da je popune“, kaže rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije Saša Mihajlović.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.