Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Prvi čovek lebanskih naprednjaka govorio na sastanku i o lošim rezultatim pojedinih direktora javnih preduzeća

Poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu, mr Goran Jović održao je sastanak sa pojedinim direktorima javnih preduzeća, odbornicima i opštinskim funkcionerima na kojem se raspravljalo o tekućim problemima i rešavanju istih.

„Ovom sastanku ne prisustvuju svi odbornici, funkcioneri i direktori, zbog godišnjih odmora, to kažem iz razloga da ne bih došlo do nekih zabuna. U narednim mesecima krenućemo u kontinuitetu sa ovakvim sastancima na kojima ćemo iznositi sve predloge, sugestije i zamerke. Bez obzira na to što je vreme godišnjih odmora, ja ću malo češće biti u stranci kako bih obavljao razgovore i sa vama i sa našim građanima. Postoje mnoge primedbe naših građana, koje ne stižu do mene ili saznam ali kasnije, posle izvesnog vremena. Ovim putem pozivam sve građane koji imaju primedbe, predloge, sugestije da se jave u stranci a prijem građana će biti svakog ponedeljka u vremenu od 19 do 21 sat“ – kazao je Goran Jović, poverenik SNS-a u Lebanu.

Prvi čovek lebanskih naprednjaka govorio je na ovom sastanku i o lošim rezultatim pojedinih direktora javnih preduzeća, te se tako dotakao i lebanskog „Komunalca“.

„Želim da vas obavestim da Dragan Ristić, bivši v.d. direktor JKP „Komunalac“ nije smenjen već je bio vršilac dužnosti i svi rokovi su istekli. Inače, Ristić je na moj predlog postavljen na tom mestu. Ne mogu da kažem da posao nije odrađivao u nekoj normali ali je bilo i dosta propusta i zato zahtevam od sadašnjeg vršioca dužnosti Miroslava Simića i predsednika Nadzornog odbora da se iskontroliše poslovanje za taj period. Napomenuo bih i to, da plata bivšeg v.d. direktora Dragana Ristića nije bila usklađena sa platama direktora javnih preduzeća već je bila u rangu sa platom predsednika opštine“- kazao je Jović koji se osvrnuo i na trenutno lošu situaciju u ovom preduzeću po pitanju broja radnika i najavio pomoć od opštine u vidu novog vozila.

 

(Kraj)