Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Prvih 100 ugovora za podsticaj poljoprivredne proizvodnje potpisano sa opštinom Medveđa

Poljoprivrednici sa teritorije opštine Medveđa, potpisali su danas ugovore za podsticaje u poljoprivrednoj proizvodnji sa opštinom Medveđa.

Za subvencije u poljoprivredi na teritoriji opštine Medveđa konkurisalo je ukupno 235 poljoprivrednika. Danas je prvih 100 potpisalo ugovore, a sredstva su im prebačena na račune.

Ove godine opština Medveđa izdvojila je 15 miliona dinara, što je za 5 miliona više nego prethodne godine. Cilj opštine je da taj iznos poveća, rekao je predsednik opštine Medvedja dr Nebojša Arsić prilikom potpisivanja ugovora. Postojala je mogućnost da današnjem događaju prisustvuje i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ali je on danas bio zauzet i svakako će doći u skorije vreme.

   

   

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Sve da ona starica koja je na slikama ne unapredi poljoprivrednu proizvodnju.

Komentarisanje je zatvoreno.