Lebane Sport Vesti

Radan i Jedinstvo ostvarili pobede u 26. kolu Srpske lige istok

Proteklog vikenda odigrane su fudbalske utakmice 26. kola Srpske lige Istok. Klubovi iz lebanske opštine su, odličnom igrom, ostvarili pobede na domaćem terenu. FK “Radan” je ugostio FK ,,Car Konsatntin” iz Niša, a FK “Jedinstvo” iz Bošnjace je snage odmerilo sa FK “Dunav” iz Prahova.

Pred nekoliko stotina gledalaca lebančani su boljom igrom tokom celog toka utakmice savladali nišku ekipu, rezultatom 4:1. Strelci za Radan su Momčilović u 4 minutu, Stojanović u 24. minutu, Stevanović u 45. i Stojković u 86. Minute. Jedini strelac za nišlije je Branković u 87. minutu utakmice.

Ekipa iz Bošnjaca je 3 boda obezbedila boljom igrom nad ekipom “Dinav” iz Prahova, pred oko 200 gledalaca na stadionu u Bošnjacu, rezultatom 2:1. Strelci za Jedinstvo su Marković u 58. minutu i Stojanović u 77. minutu, dok je za ekipu iz Prahova jedini gol postigao Kicoranović u 72. minutu.

Posle odigranog 26. kola Radan se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 37 bodova, a Jedinstvo zauzima 11. mesto sa 32 boda. U sledećem 27. kolu Radan gostuje ekipi Trstenik PPT u Trsteniku, a Jedinstvo gostuje Slogi u Despotovcu.