Lebane Sport Vesti

Radan osvojio Kup Jablaničkog okruga

Danas je u Lebanu odigrana finalna utakmica Kupa Jablaničkog okruga u kojoj su snage odmerili FK Radan iz Lebana i FK Moravac Orion iz Mrštana.

Finale FK Radan - FK Moravac Orion 02

Pred nekoliko stotina gledalaca na stadionu u Lebanu, utakmica je u regularnom delu završena nerešenim rezultatom 0:0. Obe ekipe su pružile čvrstu i opreznu igru, sa nekoliko brzih kontra napada. Po isteku regularnog dela utakmice izvođeni su jedaneasterci. Svih pet fudbalera Radana su bili precizni zatresli mrežu golmana Moravca. Tako da je utakmica završena rezultatom 0:0 penalima 5:4 u korist FK Radan iz Lebana.

Finale FK Radan - FK Moravac Orion 01
Osvajači KUP-a FS Jablaničkog Okruga za sezonu 2015/2106 FK Radan iz Lebana

Strelci iz penala za Radan su: Stanković, Stojković, Stojanović, Stamenković i D. Stanković, za Moravac ORION: Petrović, Stojanović, Karapandžić i Stefanović

Utakmicu je sudilo 6 sudija. Glavni sudija će biti Igor Kocić, sa liste Super lige, a njegovi pomoćnici će biti sudije sa Prve lige Milan Mitić i Vladimir Djuričić. Sudije iza golova će biti perspektivni Jovan Nedeljković i Miloš Trajković, dok je četvrti sudija Mihajlo Jović. Pehar osvajaču Kupa Jablaničkog okruga uručio je Dragan Stojiljković, predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

 

 

Pre početka finalnog susreta ravijalnu utakmicu su odigrale selekcije 2004-2005 godište FK Radan i FK Moravac Orion.

Podmladak FK Radan i FK Moravac Orion