Leskovac Vesti

Radikali najavili miting u Beogradu 24. marta i 07. aprila u Leskovcu

Predizborni miting Srpske radikalne stranke pod nazivom »Narodni bunt protiv Vučićevog režima« biće održan 24. marta na Trgu Republike u Beogradu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u okružnom odboru u Leskovcu.

Tom prilikom rečeno je da će biti organizovan prevoz za sve koji žele da prisustvuju ovom događaju, kao i to da će mitinzi biti održani u svim sedištima okružnih odbora, a u Leskovcu je najavljen za 7. april.

„24. mart je izabran za početak održavanja predizbornih mitinga Srpske radikalne stranke jer se tog dana obeležava sedamnaest godina od početka NATO bombardovanja Srbije, a istog dana očekuje se i izricanje presude Radovanu Karadžiću“, rekao je predsednik Jablaničkog okružnog odbora radikala, Tomislav Ljubenović.

LJUBENOVIC I STEFANOVIC 1

Jedanaesti na republičkoj listi kandidata za narodne poslanike, Tomislav Ljubenović istakao je da će se Srpska radikalna stranka boriti za izlazak iz ekonomske krize povećanjem domaće proizvodnje, za povećanje najnižih penzija i plata, otvaranje novih radnih mesta, kao i za povećanje izvoza u Rusku federaciju.

Ljubenović je takođe naglasio da će se ova stranka zalagati i za podizanje spomen-obeležja svim žrtvama NATO bombardovanja.

LJUBENOVIC I STEFANOVIC 2