Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Boračkoj i Vranjskoj ulici u Bobištu

Investicija u Boračkoj i Vranjskoj ulici, u vrednosti od 8,8 miliona dinara, umnogome će poboljšati kvalitet života, ne samo sedamdesetak domaćinstava koja ovde žive, već meštana čitavog naselja, jer su prilikom čestih kvarova na vodovodnoj mreži u ovim ulicama, svi ostajali bez vode, satima.

„U Vranjskoj ulici biće zamenjena vodovodna mreža u dužni od 200 metara, a vrednost ovih radova je oko 2,8 miliona dinara. Sredstva su, kao i za radove u Vranjskoj, obezbeđena iz budžeta grada. Zamenom vodovodne mreže u Boračkoj i Vranjskoj, u dužini od skoro 800 metara biće rešen višegodišnji problem meštana Bobišta“, rekla je Andrijana Vasić, pomoćnica gradonačelnika Leskovca.

Tehnički direktor JKP „Urbanizam i izgradnja“ LJiljana Mihajlović je kazala da je izvođač radova Hidrosolution iz Niške banje i Dom eksta iz Užica.

„Dužina mreže u Boračkoj ulici gde se sada nalazimo je 200 metara. Biće zamenjene stare salonitne cevi polietilenskim cevima. Spajanje cevi će se izvoditi zavarivanjem i pored glavnog voda uradiće se i svi priključci domaćinstava u ovoj ulici. Biće prevezano dvadesetak domaćinstava. Rok za izvođenje je 30 dana“, rekla je LJiljana Mihajlobić, tehnički direktor JKP „Urbanizam i izgradnja“.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.