Leskovac Vesti

Raspisan Javni poziv stanarima stambenih zajednica za sufinansiranje radova na uređenju stambenih ulaza

Leskovac – Na osnovu Odluke o utvrđivanju Programa „Stanovi su naša kuća“, usvojene na sednici Skupštine grada Leskovca, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, raspisuje Javni poziv stanarima stambenih zajednica za sufinansiranje radova na uređenju stambenih ulaza u Programu “Stanovi su naša kuća“.

Pravo učešća imaju sve stambene zajednice sa statusom pravnog lica na teritoriji grada Leskovca.

Javni poziv je otvoren od 17. jula 2017. godine, a prijavna dokumentacija se preuzima u Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Trg revolucije 45, drugi sprat (zgrada „osmospratnice“), radnim danom od 7 do 15 časova, ili sa sajta Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj www.aler.rs i sajta grada Leskovca www.gradleskovac.org.

Javni poziv je otvoren do 15. septemra 2017. godine, nakon čega će se na osnovu određenih kriterijuma iz Odluke izvršiti rangiranje pristiglih prijava stambenih zajednica.
Po završetku rangiranja krenuće se sa realizacijom petogodišnjeg Programa “Stanovi su naša kuća“, za čiju realizaciju će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 5.000.000 dinara na godišnjem nivou odnosno  25.000.000 dinara za pet godina, poručuju iz Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj.