Jablanički okrug Pčinjski okrug Vesti

Regionalna privredna Komora Leskovac: „Osuđujemo divljački upad u zgradu RTS-a“

Goran Jović, predsednik Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug oglasio se saopštenjem za javnost u kojem najoštrije osuđuje upad u zgradu RTS. Saopštenje Regionalne privredne Komore Leskovac prenosimo u celosti:
„Gospodo ili huligani, kako god ali mislimo da Vam ovo drugo više odgovara, nećemo dozvoliti da svojim vandalskim ponašanjem narušite ugled Srbije, koji je ova vlast sa mukom uspela da stekne i Srbiju predstavi kao zemlju privlačnu i pogodnu za investicije i ulaganje u sve sfere privrednog i društvenog života. To pokazuje i veliki broj otvorenih radnih mesta, nove fabrike, putevi, mostovi, bolnice, obdaništa….Nećemo dozvoliti da se negativna slika šalje u svet iz naše zemlje i u ime privrednika Jablaničkog i Pčinjskog okruga, osuđujemo divljački upad u zgradu RTS-a i pozivamo državne organe da preduzmu sve Zakonom propisane mere i sankciinišu one koji na ovakav vandalski način šalju lošu sliku u svet o Srbiji“ – navodi se u saopštenju Gorana Jovića, predsednika Regionalne privredne Komore Leskovac.
(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.