Lebane Leskovac Vesti

RTV "CARIČIN GRAD" I U LESKOVCU

Sinoć je u leskovačkom ELU centru u prisustvu predstavnika javnog I političkog života svih šest opština Jablaničkog okruga otvoren Medijsko poslovni centar Radio Televizije Caričin Grad.

„Ovaj centar ima zadatak da prikuplja i plasira informacije sa juga Srbije i uspostavlja marketinšku saradnju sa javnim i privatnim sektorom. Naša je obaveza da vas informišemo brzo i tačno na vreme a moram da napomene da televizija Caričin Grad pokriva dve trćine teritorije Srbije“ – rekao je Bratislav Lekić, glavni i odgovorni urednik RTV Caričin Grad koji je u ime vlasnika Srđana Živkovića, prisutnima poželeo dobrodošlicu.

BATA LEKIC

 

„Radio Televizija Caričin Grad , dokazala je svoj profesionalizam tokom proteklih godina zahvaljujući vlasniku I glavnom I odgovornom uredniku Srđanu Živkoviću izveštavajući o svim dogadjajima“, kazao je predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić.

NEŠA I BATA

Svojim nastupom prisutne je pozdravio i najbolji srpski gajdaš Filip Bogdanović sa drugaricom Natalijom Lazarević iz KUD „Jablaničko kolo“ Lebane.

20151214_183052

Na otvaranju centra govorili su I dr Vanja Ilić, načelnica Centra za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, Gordana Savić, direktorka Ustanove za odrasla I stara lica, prof. dr Nebojša Ristić, direktor Visoke strukovne škole za tekstil u Leskovcu, stručni saradnik FIMEKA. Ivan Stanisavljević, kao I brojne kolege novinari. Na večeri koja je nakon toga usledila u Restoranu „Zajac“ prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

ŽIVKOVIC I CVETANOVIC

Podsećanja radi, radio „CG“ je ove godine proslavio 20.-ti a televizija 15.- ti rođendan.

DSC_0412