Lebane Vesti

Ružić: U Lebanu očekujemo 5.000 glasova

Branko Ružić podpresednik SPS-a posetio je opštinu Lebane i ovom prilikom pohvalio rukovodstvo stranke u ovoj opštini.

„Upravo dolazim iz Cekavice, gde sam obišao poljoprivredno gazdinstvo braće Jovića, o kojem sam čuo dosta lepih stvari a danas sam se i sam uverio u tu priču koja je za svaku pohvalu“ – rekao je na početku Branko Ružić, koga su socijalisti dočekali u prostorijama stranke, koje su bile prepune članova, simpatizera i poštovaoca.

2

„U svim opštinama sakupili smo potpise brzinom svetlosti, što pokazuje i šalje jasnu poruku da postoji motivisanost, snaga i što je najbitnije poverenje građana u Socijalističku partiju Srbije. U Lebanu lista još uvek nije predata ali iz razloga jer čekamo da neko preda listu pod rednim brojem dva kako bi SPS i na lokalu bio pod rednim brojem tri kao što smo i na republičkim izborima“ – rekao je Ružić.

Ružić je ovom prilikom podsetio sve prisutne da je Koridor 10 započeo upravo Milutin Mrkonjić ali da socijalistima ne smeta što se danas neko drugi „kiti duđim perjem“.

3

„U Lebanu očekujemo pet hiljada glasova, to nije skromno i mi to očekujemo od braće Jovića. Mi znamo da mnogima smetamo jer nam konstantno nameštaju neke afere ali smo mi toliko jaki i jedino na taj način mogu da nas diskredituju.Zato je važno da 24. aprila Lebane odiše crvenom bojom “ – rekao je Branko Ružić podpresednik SPS-a.

4