Lebane Vesti

Sanacija puteva u opštini Lebane

U toku su radovi na državnom putu II B reda broj 434, deonica Lebane – Veljeglava – veza sa državnim putem II B reda broj 435, prolaz kroz Popovce, saopštilo je preduzeće Putevi Srbije.

Lebane – JP „Putevi Srbije“ počelo je izvođenje radova na presvlačenju kolovoza na državnom putu II B reda broj 434, deonica Lebane – Veljeglava – veza sa državnim putem II B reda broj 435.

Sanacija puteva 06 Sanacija puteva 03

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Zbog toga se mole svi učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
U opštini Lebane „Putevi Srbije“ su i na državnom putu I B reda broj 39, deonica Lebane-Šilovo, u toku jučerašnjeg dana izvodili radovi na presvlačenju kolovoza.

Sanacija puteva 04 Sanacija puteva 02

Zoran Ilić, predsednik opštine Lebane, koji je danas obišao radove u Popovcu, za naš portal je izjavio da će se i u narednom periodu intenzivno raditi na popravci i sanaciji svih putnih pravaca u našoj opštini, jer je putna infrastruktura veoma bitna i opština Lebane će se potruditi da sve Mesne zajednice imaju kvalitetne puteve.

Sanacija puteva 07 Sanacija puteva 01