Leskovac Politika Vesti

Saopštenje GrO SNS Leskovac povodom napada na kandidata za Savet MZ Donje Krajince

„Kandidat Srpske napredne stranke za Savet MZ Donje Krajince Ivica Kostić napadnut je u svom mestu od strane osobe bliske kandidatu Zavetnika. Nakon nemilog događaja na društvenim mrežama iznose se neistine vezane za isti od strane predstavnika Zavetnika. Prema medicinskoj dokumentaciji gospodin Kostić je pretrpeo telesne povrede nakon što ga je otac predstavnika Zavetnika napao povodom primedbe koju mu je gospodin Kostić uputio, a koja se tiče molbe za uklanjanje smeća koje je namerno ostavljeno na putu od strane napadača. Ovim putem najoštrije osuđujemo napad na našeg člana i iznošenje neistina nakon incidenta.

Saosećamo sa porodicom gospodina Kocića i žalimo što je napadnut i što se o njemu iznose neistine. O navedenom slučaju izjasniće se nadležni organi, a Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac gospodinu Kociću, sadašnjem i kandidatu za budući Savet mesne zajednice, na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, želimo brz oporavak i pružamo punu podršku“, navodi se u saopštenju GrO SNS-a u Leskovcu.

Kostića je danas posetio i lider leskovačkih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cevtanović, a Kostić je na svom Fejsbuk profilu opisao tok celog incidenta.

Kostić, na svom Fejsbuk profilu, tvrdi da ga je napao izvesni Tomislav Živković koji nije bio dostupan za komentar.

infocentarjug.rs