Leskovac Sport Vesti

SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA OFT GFS LESKOVAC

Redakciji Info Centar Juga je dostavljeno saopštenje za javnost Predsednika OFT GFS Leskovac, koje prenosimo u celosti.

„Odlukom IO OFT GFS Leskovac, danas 17.11.2015. godine je trebalo da se održi skupština, Odlukom Izvršnog odbora OFT GFS Leskovac od dana 09.11.2015.godine i uvidom u presudu Višeg suda u Leskovcu K.BR.28/15 od 27.10.2015. godine da je trener G. Đorđević osuđen na kaznu zatvora od 3 meseca i da samim tim nema pravo glasa u Izbornoj skupštini OFT GFS Leskovac, tako da ova skupština boroji 30 članova.
Na predlog pet trenera iz Skupštine, koji su potpisali za Mihajlović Bojana, Izvršni odbor je utvrdio validnost.
Kandidata Mihajlović Bojana, u demokratskim izborima, podržali su članovi skupštine i to:

1.Janković Stevica UEFA „A“ Licenca
2. Stančić Siniša UEFA „A“ Licenca
3. Mihajlović Bojan UEFA „A“ Licenca
4. Stojković Dejan UEFA „A“ Licenca
5. Stojanović Dejan UEFA „B“ Licenca
6. Ilić Slavoljub UEFA „B“ Licenca
7. Grujić Miroslav UEFA „B“ Licenca
8. Mitić Miodrag UEFA „B“ Licenca
9. Zdravković Bojan UEFA „B“ Licenca
10. Nikolić Boban UEFA „B“ Licenca
11. Janković Nikola UEFA „B“ Licenca
12. Anđelković Ljubiša UEFA „C“ Licenca
13. Cvetković Bratislav UEFA „C“ Licenca
14. Janjić Ivan UEFA „C“ Licenca
15. Marjanović Jovan UEFA „C“ Licenca
16. Stevanović Dragan UEFA „C“ Licenca
Na dan samog održavanja, gradske vlasti i pojedini kandidati Dragan Stojiljković, Aleksandar Petković i kandidat za predsednika GFS, na varvarski način lobiranja, pretnjama, ucenama i otkazima, pretili su članovima Skupštine OFT GFS Leskovac i to predsedniku Ilić Slavoljubu da se javi na informativni razgovor u MUP-u, Cvetković Draganu je urađen pretres kuće, profesorima srednje Tehničke škole Grujić Miroslavu i Mitić Miodragu otkazima a Bojanu Mihajloviću da povuče kandidaturu za predsednika OFT GFS.
Posle napuštanja svih navednih članova i Odluke da se odlaže Izborna Skupština, Aleksandar Petković sa nekolicinom pokušava i uspeva da sa Pericom (vozačem gradonačelnika), na silu dovede trenera Bratislaava Cetkovića, a uz pretnju otkazom iz firme.
Iz saznanja otkrivam da je Izborna Skupština, koju je vodio Petković Aleksandar, nije imala kvorum jer je 16 član bio G. Đorđević, za koga je već utvrđeno, što smo i obrazložili na početku ovog saopštenja, da nema pravo glasa pa samim tim Skupština nije imala kvorum i nije održana na demokratski način, kako nalaže pravilnik o sprovođenju izbora.
Ovim putem, molim komisiju, da sprovođenje izbora ispita detaljno sprovođenjei pravično donese odluku a samim tim i poništi Izbornu Skupštinu“ – kaže se u saopštenju za javnost koje je potpisao Ilić Slavoljub, predsednik OFT GFS Leskovac.