Saopštenje za javnost Narodnog pokreta Srbije

Saopštenje za javnost Narodnog pokreta Srbije prenosimo u celosti:

„U nedelju, 12.11.2023 u Beogradu, održana je prva izborna skupština Narodnog pokreta Srbije. Za predsednika pokreta izabran je Miroslav Aleksić, a imenovani su i potpredsednici, Predsedništvo, Glavni odbor, Izvršni odbor i drugi organi pokreta.

U radu skupštine učestvovali su i delegati iz Leskovca. Za člana Izvršnog odbora izabran je Jovica Stanković koji će ujedno biti i član Glavnog odbora. Za članove Glavnog odbora Narodnog pokreta Srbije imenovani su i Leskovčani Dragan Stošić, Dejan Đelić i Zoran Stamenković. Ovim je postavljen temelj vodećoj političkoj snazi – politici budućnosti Srbije, koja najavljuje beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, razaranja privrede, rasprodaje prirodnih resursa i osiromašenja društva“ navodi se u saopštenju za javnost Narodnog pokreta Srbije.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije