Lebane Vesti

Sinoć u Lebanu održana tribina SNS-a

U okviru kampanje predsedničkog kandidata SNS-a u sali Doma kulture u Lebanu sinoć je održana tribina na kojoj su učestvovali naš proslavljeni glumac i jedan od osnivača stranke Tihomir Arsić i Lepomir Ivković.

“U ovoj kampanji ne treba ništa izmišljati, mi imamo iza nas rezultate koji su neosporni. Oni koji misle dobro svojoj deci i Srbiji poručio bih da 2.aprila sve svoje obaveze završe na vreme, a posle toga da izađu na izbore“ – kazao je Tihomir Arsić za portal ICJ.

U kulturno umetničkom delu programa predstavili su se Đorđe Vasiljković i KUD Jablaničko kolo iz Lebana, kao i Lepomir Ivković, monodramom o Voždu Karađorđu.

Glumac je istakao da je tačno 200 godina od kako je vođa I srpskog ustanka  otišao u večnost, istoriju i legendu.

“Svojim delima, predsednički kandidat, Aleksandar Vučić se dokazao i sa njim se ne može meriti nijedan srpski vladar”. Tako je na tribini u Lebanu, Aleksandra Vučića, kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije, opisao glumac Lepomir Ivković, upoređujući ga sa voždom Karađorđem.

Sve prisutne u sali  Doma kulture, kao i goste glumce pozdravili su predsednik opštine Lebane Zoran Ilić i poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu, Goran Jović.