Leskovac Vesti

Slavica Đukić Dejanović gost akcije Foruma žena SPS u Leskovcu

U organizaciji Foruma žena Gradskog odbora SPS Leskovac, 15. aprila 2016. godine, sa početkom u 11 časova, u leskovačkom gradskom parku biće održana promocija ženskog preduzetništva.

Žene, članice Foruma, izložiće svoje proizvode i razmeniti iskustva o načinima plasiranja na tržište. Inicijator ovog događaja je predsednica leskovačkog Foruma žena i koordinatorka Foruma žena za Jablanički okrug, dipl. sociolog Slađana Mladenović.
Forum žena sastavljen je od uspešnih, energičnih, preduzimljivih i talentovanih žena, koje se bave različitim delatnostima, kao što su proizvodnja nakita, konditorska delatnost, proizvodnja rakije, meda, ajvara i drugim raznim oblicima privatnog preduzetništva. Zainteresovani će moći da se lično uvere u kvalitet i raznovrsnost proizvoda ovih žena, jer će oni biti izloženi na štandovima u gradskom parku.

Specijalni gost ovog događaja biće potpredsednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i predsednica Foruma žena, prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja će sa okupljenima razgovarati o mogućnostima unapređenja poslovanja.