Vesti

SNS: Pajtić nema ni stida ni srama

Srpska napredna stranka saopštava da Bojan Pajtić, koji je svoje političko delovanje posvetio otimanju narodnih para, nema ni stida ni srama dok se šetka po slovačkim mestima u Vojvodini, a da se prethodno nije, ni posle deset dana, jasno i glasno, izvinio slovačkoj nacionalnoj zajednici za tešku uvredu koju im je naneo, samo zato što ne podržavaju njegovu politiku pljačkanja Vojvodine.

Umesto što nastavlja sa kampanjom laži, mržnje, uličnih tuča i vređanja nacionalnih zajednica, pozivamo Bojana Pajtića da uradi nešto korisno – da otkrije građanima kada će da vrati sve pare koje je, zajedno sa svojim partijskim saradnicima, oteo iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalna ulaganja, Fonda za razvoj, Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija?

Pozivamo ga i da objasni gde je 35 miliona evra narodnih para koje je dao da nepostojeće firme zaposle radnike i otvore pogone? Gde su radna mesta i gde su ti pogoni?

A posebno nas zanima kako je imao snage da opljačka decu sa smetnjama u razvoju i kada će da vrati pare koje je oteo prilikom navodne obnove Heterlenda, koja nikad nije sprovedena, kaže se u saopštenju SNS-a.