Leskovac Vesti

SNS: Šta je sa kiparskom firmom "Kloting" koju je pompezno otvorio Boris Tadić?

Povodom današnjeg saopštenja za javnost Demokratske stranke iz Leskovca, u kojoj su podsetili SNS da su na prošlim izborima baš oni (DS) bili pobednici iz Srpske napredne stranke je stigao odgovor, koji prenosimo u celosti.

Izgleda da Demokratska stranka nema drugog posla osim da iz dana u dan javnost Leskovca zamara istim, neinteresantnima saopštenjima, ponavljajući stalno iste stvari.
Pitamo demokratee, ko je u grad doveo inostrane kompanije, oni ili G17 plus, s obzirom na to da ova, sada nepostojeća stranka, sebi stalno pripisuje zasluge za dolazak kompanija „DŽinski“ i „Yura“?
Pitamo demokrate i šta je sa kiparskom firmom „Kloting“ koju je pompezno otvorio Boris Tadić uz obećanje 3000 novih radnih mesta?
Umesto toga rukovodstvo ove firme je preko noći napustilo Leskovac ostavivši dug od više miliona evra.
Prilikom otvaranja, kompanija „Džinsi“, „Yura“ i „Falke“ imale su relativno mali broj zaposlenih. Zahvaljujući ovom rukovodstvu i odlukama vezanima za obezbeđivanje dobrih uslova poslovanja, za tri godine u kompanijama „Džinsi“, „Yura“, „Falke“ i u „Autostopu“ posao je dobilo preko 1500 radnika, a prava zapošljavanja uslediće ove godine, kada će „Yura“ primiti novih 1000 radnika a „Džinsi“ i „Falke“ oko 500 radnika, kaže se u današnjem saopštenju za javnost iz SNS-a.