Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Societe generale banka danas darivala kolačima zaposlene u Lebanteksu

Za sve pripadnice lepšeg pola koje su zaposlene u fabrici Lebanteks u Lebanu, Societe generale banka ekspozitura Lebane danas je, povodom 8. marta, počastila kolačima.

„Nastavljamo tradiciju, od kako je Societe generale banka došla u Lebane, da budemo i društveno odgovorna firma, da negujemo dobre poslovne odnose a posebno sa Lebanteksom koji su naši sto posto klijenti. Prošle godine smo imali druženje na ovaj datum sa penzionerima, osnovnim školama, učestvovali smo na mnogim humanitarnim akcijama gde banka ne gleda svoj interes već podstiče kreativnost društvene zajednice i njihovih članova“ – kaza je Boban Ilić, šef ekspoziture Societe generale banke u Lebanu.

„Većina zaposlenih žena u Lebanteksu imala je tek sada prvi susret sa bankom i zato nam je ideja bila da se predstavimo u najboljem svetlu, poštujemo svoje klijente što smo mnogo puta, kao i danas, to dokazali, – dodao je Ilić.

Inače, svi zaposleni u Lebanteksu dobili su poklon vaučer, povodom današnjeg praznika, koji mogu iskoristiti u parfimeriji PINK u Lebanu.

(ICJ)

Zabranjeno preuzimanje fotografija bez pozivanja na izvor!