Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Spektakl Željka Joksimovića pred nekoliko desetina hiljada ljudi

Spektakularnim koncertom Željka Joksimovića sinoć je u Leskovcu počela 29. Roštiljijada. Željko je najpre otvorio kultnu manifestaciju sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i direktorom Turističke organizacije Leskovca Nebojšom Kocićem, da bi potom održao koncert za pamćenje.

Joksimović je na binu izašao oko 22.35 i gotovo dva sata ređao nove i stare hitove pred velikim  brojem okupljenih posetilaca iz Leskovca ali i gostiju sa strane.

Već sa prvim taktovima pesme „Ljubavi“ publika je gotovo horski pevala sa popularnim izvođačem.

Potom su se ređalji hitovi Ponelo me, Libero, Devojka sa polja zelenih, ali i one malo starije popte Drska ženo plava, Vreteno… 

Željko Joksimović je nakon nastupa istakao da je veoma zadovoljan svojim koncertom kao i posećenošću obzirom da je relativno skoro nastupao u Leskovcu sa potpuno drugačijim repertoarom.

„Atmosfera je bila dobra, a moram da kažem da se i ceo bend radovao nastupu u Leskovcu. Kad je publika raspoložena, onda smo i mi na bini takvi. Sjajna je organizacija i verujem da će tako biti i u budućnosti. Obaj koncert je bio malo razigraniji raspevaniji u odnosu na prethodni. Bend je takođe sjajno odsvirao, tako da sam zadovoljan kako je sve proteklo“ preneo je svoje utiske Joksimović