Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Sportskim klubovima i udruženjima iz budžeta grada Leskovca isplaćeno 23.750.000 dinara

Sportskim klubovima i udruženjima koji se sufinansiraju iz budžeta grada Leskovca isplaćena je suma u iznosu od 23 miliona i 750 hiljada dinara. Zbirno sa prvom ratom sportskim klubovima isplaćen je 51 milion i 945 hiljada dinara od ukupno 95 miliona koliko je isplanirano za 2021. godinu.

Grad Leskovac pored sufinansiranja sportskih klubova izdvaja i sredstva za funkcionisanje SRC Dubočice u iznosu od 101,8 miliona dinara na godišnjem nivou i konstantno ulaže u razvoj sportske infrastrukture. Podsetimo, u izgradnju 18 sportskih terena, terena sa veštačkom travom, fiskulturne sale u školi „Vožd Karađorđe“, prvog Avantura parka i sportske hale Partizan ukupno je uloženo 204,2 miliona dinara. Pored navedenih projekata Leskovac uskoro očekuje početak radova na izgradnji novog fudbalskog stadiona čiju izgradnju će Vlada Republike Srbije finansirati sa 21 milion evra.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.