Leskovac Vesti

SPS u Leskovcu predstavio odborničke kandidate

U holu leskovačkog kulturnog centra Socijalistička partija Srbije predstavila je odborničke kandidate za budući saziv gradske skupštine. Predstavljeno je svih 75 kandidata, inače toliko odbornika i broji leskovačka skupština.  Predstavljanju je prisustvovao Branko Ružić potpredsednik SPS-a.

Branko Ruzic u Leskovcu 02

Branko Ruzic u Leskovcu 01

Prvi na listi SPS-a u Leskovcu Aleksandar Đurović, inače kandidat za gradonačelnika ove partije istakao je da je ovo prvi put da su kandidate birali samo mesni odbori stranke i da mesni odbori najbolje znaju ko koliko može i ko će najbolje da predstavlja stranku u lokalnom parlamentu. Još jednu stvar po prvi put radimo, a to je da će svi kandidati biti zastupljeni u parlamentu, jer smo doneli odluku da se na godinu dana menjamo. Tako ćemo ispoštovati sve kandidate, a i oni će imati podjednaku volju i želju da se bore i rade na terenu, pošto mnogi imaju problema i ljudi im zameraju što neće biti u odborničkim klupama, zaključio je Đurović.

Potpredsednik SPS-a Branko Ružić je rekao da Leskovac u ovim kandidatima vidi potencijal za pobedu na ovim izborima. Na pobedu 24. aprila u Leskovcu mogu da računaju samo dve političke opcije. Jedna od njih je SPS i ukoliko pobedimo primenićemo onaj dogovor koji smo imali do sada sa našim partnerom da onaj ko pobedi bira gradonačelnika. Siguran sam da je najbolji, najsposobniji i najpoštovaniji kandidat za gradonačelnika Aleksandar Đurović istakao je Ružić.

Branko Ruzic u Leskovcu

Inače SPS je doneo odluku da završnu konvenciju održi u Leskovcu i Ružić je ovom prilikom pozvao sve da prisustvuju konvenciji 20. aprila na kojoj će govoriti i lider SPS-a Ivica Dačić i predsednik JS-a Dragan Marković Palma.