Izbori 2020 Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

SPS uputio otvoreno pismo Leskovčanima

Protekle godine bile su godine izazova u kojima smo uspeli da reformišemo našu stranku, kadrovski je osnažimo i učinimo sposobnom za velika dela.

U eri globalizacije, prioritet nam je briga o običnom čoveku, njegovim potrebama i opstanku što je uvek bila ideja vodilja partije levice.

U lokalnoj zajednici briga o ekonomskom razvoju, modernizacije zdravstvenog sistema sa izabranim lekarom kao stubom efikasnog, besplatnog i dostupnog zdravstva, visoko su na listi prioriteta Socijalističke partije Srbije.

Poljoprivredni proizvođači moraju da imaju zagarantovanu otkupnu cenu proizvoda, ekonomski isplativu i dostojnu za pristojan život.

Učinićemo sve za funkcionalno uključenje romske zajednice u sve društvene tokove i veći stepe zaposlenja Roma.

Besplatno i kvalitetno obrazovanje dostupno svima, aktivna populaciona politika, socijalna zaštita najugroženijih građana, zaštita radničkih prava i bolji uslovi rada uz dostojanstvenu nadoknadu za uloženi rad – uvek su bili stubovi politike Socijalističke partije Srbije.

Leskovac ima ogromne šanse da u sferi turizma, ugostiteljstva i kulture zauzme značajno mesto na mapi Srbije i regiona.

Spremni smo da prihvatimo sve te izazove. Možda će baš Vaš glas biti korak ka tom cilju.

Poštovani Leskovčani,

Znamo da delimo iste vrednosti i ideale. Vreme je da, u godini kad slavimo tri decenije postojanja, naša saradnja učini budućnost boljom.