Hronika Vesti

Stefanović: Raspisana potraga za onim ko je nosio vešala

Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koje je u subotu, na protestu pristalica Saveza za Srbiju, nosilo vešala, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

„Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno da izražavate svoje stavove. U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv onih koji su izražavali različite stavove“, rekao je Stefanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim, Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzimaju sve mere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je juče na javnom skupu nosilo vešala.

Molimo građane da ukoliko prepoznaju navedeno lice sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njemu o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na 011/279-7685 ili 011/192.

   

(MUP)