Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Stojanović pozvao građane na javnu raspravu o budžetu za narednu godinu

U Bojniku će u četvrtak 07. decembra sa početkom od 12 časova, u sali Skuštine opštine, biti održana javna rasprava kako bi se postigla transparentnost u trošenju sredstava kojima budžet ove opštine raspolaže. Ovom prilikom predsednik Skupštine opštine Bojnik, Dejan Stojanović pozvao je sve građane koji su zainteresovani da prisustvuju i učestvuju u istoj. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Da bi se postigla transparentnost u trošenju sredstava kojima budžet raspolaže, neophodno je i učešće građana u budžetskom procesu. Javna rasprava je stoga najbolja prilika da se čuje glas javnosti u vezi sa predloženim projektima, koji će se finansirati iz budžeta opštine i njihovim eventualnim izmenama.

Mišljenje naših sugrađana je putokaz za budućnost naše opštine. Aktivna uloga građana će nam, najbolje, pokazati kako da, ubuduće, kreiramo naše aktivnosti i kako da sredstva budžeta koristimo u cilju dobrobiti svih nas. Javnoj raspravi će prisustvovati predstavnici Odeljenja za finansije, kao i drugi opštinski zvaničnici. Javna rasprava će se održati 07.12.2017. godine sa početkom u 12,00 časova u sali Skupštine opštine Bojnik“ – kaže se u saopštenju za javnost koje potpisuje Dejan Stojanović, predsednik Skupštine opštine Bijnik.