Bojnik Crna Trava Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Medveđa Vesti Vlasotince

Sutra Sajam zapošljavanja u Leskovcu

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje Leskovac sutra organizuje  tradicionalni sajam zapošljavanja, od 11 sati, u holu leskovačkog Kulturnog centra. Učešće je najavilo 18 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, ugostiteljstva, elektroindustrije i osiguranja.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 300 lica različitih profila zanimanja: programeri, tekstilni inženjeri, grafički dizajneri, šivači, konfekcionari, mehaničari tekstilnih mašina, operateri, magacioneri, vozači viljuškara,zavarivači, bravari, farbari, konobari, kuvari, šankeri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Na sajmu će se predstaviti i socijalni partneri: Tehnička škola „Rade Metalac“ i nemačka organizacija za tehničku saradnju-GIZ. Oni će predstaviti svoje usluge i projekte koji su u funkciji smanjenja nezaposlenosti.