Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Sutra treća sednica Skupštine opštine Lebane

U Lebanu će sutra u 10 sati biti održana 3. sednica Skupštine opštine. Pred odbornicma će se naći Predlog odluke o dodeljivanju osmonovembarskih nagrada i priznanja za 2020. godinu. Razmatraće se i Predlog odluke o pristupanju izradi plana detaljne regulacije Sportsko rekreativnog centra „Jaruge“, a odbornici će se izjasniti i o izradi Plana detaljne regulacije Turističko rekreativnog parka ‘’Čukljenik’’.

Na dnevnom redu sednice su i pitanja vezana za izmenu Odluke o platama i drugim primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica u organima opštine Lebane, Predlog odluke o osnovnoj i dodatnoj podršci deci, Predlog o uzmeni i dopuni Odluke o komunalnoj delatnosti, Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o obrazovanju lokalnog koordinacionog tela za socijalno uključivanje Roma, Predlog odluke o prosečnoj ceni nepokretnosti u zonama u kojima se nalaze nepokretnosti, Predlog Odluke o davanju saglasnosti na Odluku NO JKP Veterinarska stanica Lebane o izmeni i dopuni statuta JKP Veterinarska stanica Lebane.

Osim ovih pitanja između ostalog biće razmatran Predlog rešenja o razrešenju v.d direktora Narodne biblioteke „Branko Radičević“, kao i Predlog rešenja o imenovanju novog v.d direktora ove ustanove.

Odbornici će razmotriti i pitanja razrešenja pojedinih članova Školskih odbora i njihovu zamenu novim, a biće razmatrano i pitanje imenovanje člana Odbora za propise i upravu kao i imenovanje člana Saveta za privredu opštine Lebane.

 

Info centar juga