Srbija Vesti

Sve spremno za sutrašnji prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019“ (FOTO)

Sve je spremno za sutrašnji prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019“ koji će se održati na batajničkom Aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ povodom obeležavanja 75 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

   

   

   

   

   

   

   

 

(MO)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Ne znam ko je i zbog čega ovu manifestaciju nazvao prikazom „sposobnosti“ vojske. Pravilno je prikaz opremljenosti i delimično osposobljenosti, dok se sposobnost i spremnost Vojske pokazuje i dokazuje na sasvim drugi način, u ratu ili u miru na drugim vrstama vežbi, posebno onim komandno-štabnim, pokaznim i taktičkim sa bojnim gađanjem, u mirnodopskim uslovima bataljonom (TVBG).

Komentarisanje je zatvoreno.