Društvo Hronika Jug Srbije Vesti

Svi povređeni u jučerašnjoj nesreći su stabilno

Juče oko 15.45 časova kod Predejana, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena 21 osoba od kojih 9 maloletnih, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su autobus šidskih registarskih oznaka i putnička vozila marke „audi“ nemačkih registarskih oznaka i „škoda“ beogradskih registarskih oznaka.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada se „audi“ prilikom preticanja „škode“ sudario sa autobusom koji se kretao iz suprotnog smera, nakon čega se odbio od autobusa i udario u „škodu“. Autobus je sleteo sa puta i upao u kanal, navodi se u saopštenju. Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu uviđaj su izvršili policijski slžbenici Policijske uprave u Vranju. Saobraćaj je na ovom delu puta normalizovan je oko 19 sati, dodaje se u saopštenju.

Svi povređeni su zbrinuti u Zdrastvenom centru u Leskovcu, a kako saznajemo svi su pacijenti dobro i do kraja nedelje biće pušteni na kućno lečenje. Ovu informaciju za Info centar juga potvrdio je  zamenik direktora leskovačke Opšte bolnice dr Aleksandar Stanković.

„U leskovačku bolnicu primljeno je 22 pacijenta. Na sreću nema teže povređenih, danas se svi osećaju dobro i do kraja nedelje svi će biti pušteni kući.“ kazao je Stanković.

Podsetimo pri povratku sa gostovanja u Makedoniji članovi Hrvatskog kulturno umetničkog društva Šid doživeli su saobraćaju nesreću. Dva lica su teže a nekoliko njih lakše je povređeno i hospitalizovano u bolnici u Leskovcu. Na svu sreću niko nije životno ugrožen.