Lebane Vesti

Takmičenje u karaokama i šiz frizurama

Za obeležavanje poslednjeg dana Dečje nedelje u OŠ „Vuk karadžić“ u Lebanu organizovano je takmičenje u lepom pevanju odnosno karaokama.

Lebane – Đačkom kuhinjom u ovoj školi poseldnjeg dana Dečje nedelje bilo je veselo i raspevano. Naime tog dana za učenike je organizovano takmičenje u karaokama. Najbolji pevači iz svakog odeljenja izveli su dečje pesme i bili vrlo uspešni. Nastavnik muzičke kulture Dragi Filipović, koji je bio jedini član žirija proglasio je pobednike i njima su uručene prigodne nagrade.

 

karaoke-001 karaoke-002 karaoke-003 karaoke-004 karaoke-005 karaoke-006
Takodje, tog dana bilo je i takmicenje „Siz-friz“. Mališani su se potrudili da izraze svoju kreativnost kroz interesantne frizure u čemu su prednost imale devojčice. Njih troje, takodje su, nagrađeni lepim poklonima od strane direktora škole Dragana Jovića. I zavrsnica ove nedelje, kada je sve bilo podređeno dečjim interesovanjima, bila je žurka. Vesela dečja lica otkrivala su zadovoljstvo. Učenici i učitelji su tako pesmom zavrsili Dečju nedelju, koja se ove godine održalapod sloganom „Neću da brigam, hoću da se igram“.

karaoke-012 karaoke-011 karaoke-010 karaoke-009 karaoke-008 karaoke-007