Srbija Vesti Zabava

Tea Tairović ove subote u Leskovcu otvara najveću diskoteku u ovom delu Balkana

Ove subote u zgradi leskovačkog Doma sindikata biće otvorena nova diskoteka „La Casa“ koja će prvi put ugostiti preko hiljadu ljudi 24. decembra, piše Rešetka. Na otvaranju noćnog kluba “La Casa”, koji se prostire na skoro 2.000 kvadrata, a čije otvaranje se čekalo skoro godinu dana, pevaće popularna pevačica Tea Tairović. Cena ulaznice je 1.000 dianra.

 

Tridesetogodišnji ugostitelj iz Leskovca, vlasnik ovog noćnog kluba koji nije želeo da se njegovo ime pominje javno, reko je za Rešetku da je otvaranje diskoteke planirano još za septembar mesec ali je ipak odloženo za decembar kako bi posetiocima pružili maksimalni ugođaj.

Foto:Rešetka

„Imaćemo tri šanka na prostoru koji se proteže na tri nivoa, ogromnu binu sa dva delika, dva mala video bima i VIP ložu. Leskovac dobija jedan objekat po svetskim standardima u kojem će nastupati najveće zvezde iz Srbije i regiona. Noćni klub “La Casa” neće raditi za Novu godinu, iako je interesovanjeveć veliko. Radićemo 30. decembra, zatim 2. januara, pa za Božić. Nakon toga dva dana u vikendu i obećavamo Leskovčanima, kao i gostima sa celog juga Srbije, svake večeri zvučna i poznata imena sa domaće estrade i dobar provod. Cena ulaznice zavisiće od toga koliko velika estradna zvezda zapravo gostuje te večeri”, ističe mladi vlasnik za Rešetku, koji će u klubu zaposliti 25 radnika.