Medveđa Sijarinska banja Vesti

TO Medveđa na sajmu u Novom Sadu

U okviru promotivnih aktivnosti predstavnici Turističke organizacije opštine Medveđa i Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Gejzer” od 28. 9 2016. – 2. 10 2016. boravili su na 49. sajmu lova, ribolova, sporta i turizma u Novom Sadu.

Medveđa – Zajednički štand Turističke organizacije opštine Medveđa i Zavoda za specijalnu rehabilitaciju „Gejzer“ iz Sijarinske Banje bio je dobro posećen. Na štandu su posetioci sajma mogli da se upoznaju sa turističkim potencijalima opštine Medveđa, posebno sa potencijalima Sijarinske Banje. Prema rečima Ljubiše Ristića, direktora TO Medveđa i Radivoja Savića, šefa marketinga SZBR „Gejzer“ gostovanje na sajmu ostavilo je pozitivan utisak na posetioce, tako da se za narednu turističku sezonu očekuje bolja posećenost od strane posetioca sajma kako iz Vojvodine, tako i iz čitave Srbije.

sajam-novi-sad-001 sajam-novi-sad-003

Turističke agencije predstavile su najširi spektar ponude, od domaćih destinacija sa različitim vrstama aranžmana, zimovanja i letovanja, do putovanja u egzotične delove sveta.
Na Sajmu turizma predstavili su se i naši turistički centri Zlatibor i Kopaonik, turističke organizacije Srbije, Vojvodine, Beograda, Novog Sada, Prijepolja, Ivanjice, Požege, Požarevca, Medveđe kao i potencijali bezmalo svih vojvođanskih opština. Značajan segment ovog sajma bio je i vinski i kulinarski turizam.
Izvor TO Medveđa