Jug Srbije Medveđa Vesti

TO Medveđa na 39. Međunarodnom sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Medveđa u partnerstvu sa specijalnom bolnicom za rehabilitaciju iz Sijarinske banje učestvovala je na 39. Međunarodnom sajmu turizma, održanom u Beogradu. Zbog komplementarnosti promocija turističkih ponuda ovog kaja rađena je na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Leskovca, Bojnika i Vlasotinca.

„Interesovanje posetilaca, raznih udruženja i turističkih agencija je bilo iznad našeg očekivanja. Takođe, ohrabrujuće je delovala i poseta našem štandu ministra turizma Rasima Ljajića i predsednika opštine Medveđa Nebojše Arsića“ – kaže za naš portal director TO Medveđa, Ljubiša Ristić.

Slogan koji je obeležio 39. izdanje Međunarodnog sajma turizma je „Uživajte na vreme“. Ova najveća turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope održana je od 23. do 26. februara i predstavljene su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri, hoteli, planine, banje, jezera, gradovi, regije, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori sa svih kontinenata.

Razvoj domaćeg turizma i ove godine je dodatno podstaknut turističkim vaučerima Vlade Republike Srbije za boravak u domaćim turističkim centrima. Oko 60 hiljada vaučera građani će moći da iskoriste u nekom od 135 smeštajnih objekata.

 

Dragana Bajović Milošević