Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

U Bojniku danas otvorena škola stonog tenisa

U Sportskoj hali u Bojniku danas je počela sa radom škola stonog tenisa, u prisustvu dece, roditelja i sportskih stručnjaka u stonom tenisu a svečanom otvaranju prisustvovao je i predesnik opštine Bojnik Nebojša Nenadović.

    

„Mi smo još jedna lokalna samouprava koja podržava razvoj sporta, i sa ponosom mogu da kažem da je ovo peta po redu škola sporta, koja je otvorena u kratkom vremenskom periodu. Voleo bih da ova sportska hala uvek bude puna sportista i dece“ – rekao je otvarajući školu stonog tenisa prvi čovek opštine Bojnik, Nebojša Nenadović.

     

„Danas smo u Bojniku otvorili i školu stonog tenisa, pre toga smo otvorili školu fudbala, košarke, odbojke i boksa. Naš cilj je da ova sportska hala bude uvek puna dece i sa ponosom mogu reći da opština Bojnik ima jedno lepo i adekvatno mesto za bavljenje sportom“ – kazao je Nenadović.

     

Predsednik STK  „Pusta Reka“ Bojnik Nebojša Ilić, koji je 2014 godine osvojio srebrnu medalju na Sveskandinavskim paraolimpijskim igrama „Malme Open“ u Švedskoj, kaže da otvaranje ove škole znači dosta za decu sa teritorije opštine Bojnik.

„Ova škola će puno značiti deci zbog rehabilitacije, cilj nam je da se deca bave sportom. Danas na samom otvaranju imamo već oko 50 deteta koji su zainteresovani za ovaj sport. Treninzi će se održavati sredom i petkom u hali sportova“ – rekao je Nebojša Ilić, predsednik STK „Pusta Reka“ Bojnik.

     

U toku je upis u školu stonog tenisa a svi zainteresovani su pozvani i dobrodošli da se upoznaju sa uslovima treniranja kao i rekreativnim bavljenjem stonim tenisom.

 

(ICJ)

Zabranjeno preuzimanje fotografija bez pozivanje na izvor!